סוגים של פלפלים חריפים
לא מעט אנשים נהנים לצרוך פלפלים חריפים באופן קבוע. עבור אחרים, זה נראה כמו שיגעון לא ברור, בוודאי עבור מי שאוכל חריף לא עושה לו את זה ואף גורם לו למצב בו הוא צריך כמה דקות ארוכות בשביל להירגע מהטעם ומהחריפות. מי שאוהב, רגיל ומסוגל, אז בשבילו זה מעדן.
אנחנו יכולים למצוא סוגים שונים של פלפלים חריפים אשר יכולים להשתלב בצורות שונות בארוחות שלנו. החל מפלפלים שניתן לאכול כמו שהם, בלי שנצטרך שום דבר ביחד או ליד, ישנם פלפלים שאפשר לשלב בסלטים, מאפים או תבשילים שונים. צריך לציין, הכל שאלה כמובן כיצד בנוי הפלפל ואיך בדיוק הוא יכול להוסיף בטעם לתבשיל, סלט או לאן שמתכוונים להוסיף אותו.
כאמור, אנחנו יכולים למצוא פלפלים חריגים סוגים. הם לא דומים לפלפל רגיל אותו אנחנו יכולים למצוא בכל סלט ובלא מעט תבשילים מסוגים שונים. מדובר על פלפלים כמו צ'ילי, הבנרו, אנהיים, אפילשוק ועוד. כל אחד מהפלפלים הנ"ל חריף ברמה מסוימת. פלפל צ'ילי ירוק נחשב החריף ביותר.
איפה אנחנו יכולים למצוא פלפלים חריפים וכיצד ניתן להשתמש בהם?
פלפלים חריפים אפשר למצוא היום בלא מעט רשתות שיווק, ירקניות, וכן במשקים פרטיים אשר מגדלים אותם בעצמם ודואגים לשווק ואף לייצא אותם לחו"ל. ניתן למצוא זנים רגילים וכן זנים מיוחדים של פלפלים חריפים מסוגים שונים.
אנחנו יכולים להשתמש בפלפלים חריפים בצורות שונות, כמו שציינו. ניתן להשתמש בהם לצורך בישול עם ירקות, כולל לצורך הכנת רטבים ומטבלים. אפשר למצוא אותם בסלטים עם אלמנטים חריפים, וכן ניתן להוסיף אותם לצד מנות בשר או דגים. אפשר להשתמש בהם כאלמנט שיוסיף חריפות לתבשיל המקורי, אך אז צריך להקפיד שזה יתבצע במינון נכון.