עוגיות טחינה – עקבות קטנות של אלוהים

לפעמים בא לי לעשות פרסומת מטעם עצמי לעוגיות טחינה. סתם כדי שלכולם יהיה טוב ולא רק לאלה שכבר גילו ויודעים וחווים על בסיס יומיומי (שלא לומר שעתי או דקתי) עד כמה זה נהדר. וזה לא רק טעים, שלא תבינו אותי לא נכון חלילה, טעים יש בערימות, לא חסר מזה. אבל הרבה מאוד פעמים, יותר מדי אפילו, טעים גם נוטה להיות לא בריא או גרוע באופן כללי מכל מני סיבות. עם זאת בדיון על עוגיות טחינה, למשל, אפשר לכתוב גיליון שלם רק של יתרונות, מעבר ל"טעים". שכן הם רבים, יעני.

אז למה עוגיות טחינה זה כל כך טוב בעצם, אתם ודאי שואלים את עצמכם. ובכן, אם עצמכם לא מספיק בקיא בחומר הנאכל כדי לענות, אני אשמח לעשות את העבודה הפריכה במקומו.cookie-1900396__340[1]

אז נתחיל, עוגיות טחינה מורכבות, ובכן, מטחינה. טחינה כידוע, היא דבר בריא ומזין במיוחד. כמובן שיש מגוון שיטות להכין עוגיות טחינה ושלל מתכונים שונים ומשונים, חלקם יכולים לערב סוכר בכמויות מופרכות או להורות על שימוש במרגרינה, לא עלינו. אז לא, לא על עוגיות הטחינה הללו אני מדברת, שכן יש אלטרנטיבות נהדרות שמייצרות עוגיות טחינה נפלאות שבאכילתן אין רגשות אשם (כמעט, לגבי קלוריות וכאלה אני לא יכולה להתחייב. מצד שני, לא חושבת שקיימות עוגיות או מזון כלשהו בכלל שכדאי או אפשר לאכול בהגזמה וזה יועיל בצורה כלשהי).

אם כבר דיברנו קודם על דברים טעימים שיש בשפע אבל הבריאות שלהם מוטלת בספק, אפשר להגיד על אותו משקל שגם המחיר משחק תפקיד. עוגיות טחינה אפשר להשיג בלי לקרוע את הכיס, ביחס לכל מני עוגיות אחרות (כמובן תלוי איזה, אני מדברת על סטנדרטים מסוימים של איכות ולא איזה עירוב כימי מסוכן שעטוף באריזה יפה). הדבר החשוב ביותר הוא, גם לו יש חשיבות כלכלית, זה שעוגיות טחינה מאד פשוט להכין לבד בבית! זה קל, זה פשוט, זה ידידותי, זה די מהיר וזה עדיין יוצא טעים מאד (וגם יותר בריא כי היי, אתם הכנתם את זה ואתם יודעים בדיוק מה יש שם. וגם בטח שטפתם ידיים לפני). אפשר להשתמש בתחליפים של סילאן טבעי או מייפל ללא תוספת סוכר, טחינה איכותית וכל מה שבעצם בא לכם להוסיף, ואחרי משהו כמו עשרים דקות בתנור יש לכם כדורים פריכים שמתמוססים בפה ומשאירים עקבות קטנות של אלוהים.

עוד דבר שיכול להיאמר לזכותן של עוגיות הטחינה האהובות, זה שבסך הכל כמעט כולם אוהבים אותן. וזה מאוד כיף כי כשבאים אורחים זה פתרון די נפלא ומהיר לכיבוד שלא צריך להתאמץ בשבילו, שמכבד את האורחים וגופם, שנראה יפה (אפשר גם תמיד לתקוע מעל איזה אגוז, זה משדרג), שעשוי מחומרים שכמעט תמיד כבר יש בבית, ושבאמת כולם אוהבים אותו ואת הנימוחות שלו. הוא גם משתלב יופי טופי עם תה או קפה. בקיצור, אני ממש ממש בעדן ויש לעוגיות טחינה את הקול שלי, ללא ספק.

Uncategorized בריאות דיור מוגן ובתי אבות ירושה צרכנות
המשך לעוד מאמרים שיוכלו לעזור...
מגוון סנדלי נשים לימות הקיץ החמים
סנדלי נשים קיימים מאז תחילת המאה ה-19, אבל נראה שהם עושים קאמבק עכשיו. הם מצרך קיץ, ותוכלו למצוא אותם...
קרא עוד »
אוג 09, 2022
טיפול בדיכאון
דיכאון וחרדות הן תופעות ידועות והן נפוצות אף יותר ממה שרוב האנשים משערים. דיכאון יכול לבוא לידי ביטוי...
קרא עוד »
אוג 28, 2022
מי צריך יייעוץ לטובת עיצוב פנים
עיצוב פנים הוא תהליך הכולל הרבה חשיבה ותכנון. לא קל ליצור את החלל המושלם ללא עזרה של מעצבי פנים. מעצבי...
קרא עוד »
מאי 24, 2023