ספירולינה – למה צריך להתגבר על הגועל?
לאצת הספירולינה יש טעם מיוחד חמצמץ, טעם זה שולט בכל ביס ואי אפשר להתעלם ממנו. לאור הסגולות הרבות של אצה זו, קיים רצון של אנשים רבים לצרוך אותו, אך הטעם החזק מרתיע אותם.
פתרונות כדי להתגבר על הגועל של הספירולינה
ישנן כמה דרכים כדי להתגבר על הטעם שלדעת רבים הוא מגעיל. האפשרות הראשונה היא לערבב את האצה עם אבקת חלבון ובדרך זו מרגישים רמה נמוכה בלבד של הספירולינה וכך נהנים מהערך התזונתי שלה, יחד עם הערך התזונתי של החלבון. אפשרות נוספת היא להוסיף לספירולינה בשייק גם ממתיקים טבעיים, או סטביה.
עוד אופציה היא רכישת כמוסות של ספירולינה. בדרך כלל בכמוסות מרגישים במינון נמוך של הטעם החמצמץ ולכן קל יותר לבלוע כמוסה וליהנות מהיתרונות של המרכיבים, ראו באתר זה.
יתרונות הספירולינה
לאור היתרונות של הספירולינה, ציבור הצרכנים מבין כי עליו להתגבר על בעיית הטעם והרבה יותר חשוב שהגוף ייהנה מהוויטמינים, מינרלים, ברזל ועוד כדי לחזק את המערכת החיסונית לאורך זמן.
כמו כן האצה מסייעת לשיקום מהיר של הגוף לאחר אימונים ספורטיביים, לפרץ של אנרגיה, תחושה של חיוניות עוצמתית ואפשרות לאורח חיים בריא ובקצב מסחרר.
עבור מי שמעוניין להוריד ממשקלו, ספירולינה מסייעת מאד בהורדת קילוגרמים מיותרים, ויש לה גם יד בעצירת מחלות כרוניות ותופעה של עייפות.
טעמה של הספירולינה
הסגולות הטבעיות עולות על טעמה החמצמץ והייחודי של הספירולינה ולכן רוב הצרכנים עושים מאמץ, מתגברים על הגועל ולאט לאט מסתגלים לטעם וממשיך לצרוך אצה זו.
מי שהדבר באמת קשה עבורו, מנסה לנטול את הכמוסות כדי לחוש בדרגה הנמוכה ביותר של הטעם היוצא דופן ועם זאת ליהנות מההטבות של האצה.